Envitecpolis Oy

Envitecpolis Oy – Parempaa kilpailukykyä, tuottavampaa toimintaa ja säästöjä

Envitecpolis Oy on HELMET-hevosenlanta menestystarinoiksi -hankkeen toteuttaja. Envitecpolis on hajautetun uusiutuvan energian sekä energia- ja materiaalitehokkuuden asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat ruokaketjun toimijat eli maatilat, elintarviketeollisuus, ruokapalvelutoimijat sekä biohajoavan jätteen käsittelijät. Tarjoamme Asiakkaillemme ratkaisuja resurssien entistä viisaampaan käyttöön. Näin Asiakkaamme pystyvät tehostamaan toimintaansa sekä pienentämään kulurakennettaan muun muassa energian, logistiikan, raaka-aineiden ja muiden materiaalien käytön suunnittelulla ja optimoinnilla.

Tutustu Envitecpolisiin tarkemmin tästä

Ota yhteyttä:
Mika Arffman
Gsm: +358 44 330 0816
Email: mika.arffman(at)envitecpolis.fi