Biojussi (T:mi Jukka Harjula)

Biojussi (T:mi Jukka Harjula) on kiinteistön- ja ympäristönhoitoon, jätevesijärjestelmien ja lantaratkaisujen suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut yritys.

Toimitusjohtaja Jukka Harjulalla on ympäristöalan yrittäjäkokemusta vuodesta 1992. Hän on toiminut taimikauppiaana, ympäristön suunnittelu- ja rakennushankkeissa sekä kiinteistöjen ja patojen hoitotehtävissä. Hevostallien lantahuoltoratkaisujen suunnittelija ja rakentaja. Uusimpana toimialueena on jätevesijärjestelmien suunnittelu ja rakennus sekä kerrostalo- ja yrityskiinteistöjen biomassojen kompostointiratkaisujen tuotteistaminen ja rakentaminen yritysvetoiseksi toiminnaksi lähellä käyttöpaikkaa.

Yrityksen motto on paluu luontoon yksinkertaisilla menetelmillä. Toimii.

Ota yhteyttä:
Jukka Harjula
Gsm: 0500-764145
Email: jukka.harjula(a)kopteri.net