Vapo Oy

Vapo tarjoaa tallille yksilöllisen kuivitus- ja lantahuoltoratkaisun. Ratkaisu koostuu valituista kuivikkeista sekä lannankierrätyspalvelusta, jossa Vapo hoitaa lannan jatkokäsittelyn asiakkaan puolesta. Näin kerätty lanta hyödynnetään eri tavoin mm. ravinnekierrätykseen pelloilla ja viheralueiden kasvualustoissa tai energiana polton tai biokaasutuksen kautta. Vapon lannankierrätyspalvelua hyödyntää noin 500 hevosta Uudenmaan, Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Toisin kuin yleensä vastaavissa palveluissa, tässä et ole sitoutunut käyttämään vain tiettyä kuiviketta! Voit käyttää kuivikkeena turvetta tai puukuiviketta yksistään tai myös yhdessä. Näin hyödynnät eri kuivikkeiden vahvuuksia parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi kuten esim. turpeen ylivoimaisia hajunsidonta- ja imuominaisuuksia yhdessä puupelletin vaaleuden kanssa. Saat kuivikkeiden suhteen vapautta valita! Lisäksi voit käyttää palvelua joustavasti tarpeesi mukaan, joten sinulla on mahdollisuus hoitaa kierrätys esimerkiksi osan vuodesta itse.

http://www.poltelehti.fi/11/kuivikekontti-tallille

Ota yhteyttä:
Niko Nevalainen
Gsm: 0400142492
Email: niko.nevalainen(a)vapo.fi