Kiteen Mato ja Multa Oy

Kiteen Mato ja Multa Oy valmistaa ruokohelpipohjaista kuiviketta. Kuivikkeen hyvän hajujen- ja kosteudensidontaominaisuuksien vuoksi se soveltuu erinomaisesti eläinkuivikkeeksi. Ruokohelpikuivike on nopeasti maatuvaa, joten se tehostaa lannan kompostointia.

Ruokohelpi-lantakomposti on erinomaista maanparannusainetta ruokohelven tuodessa maahan biohiiltä ja ilmavuutta. Ruokohelpikuivikkeen käyttö mahdollistaa lannan käytön myös biokaasun tuotannossa, sillä kompostoitumis- ja mädätysprosessi alkaa nopeammin kuin puupohjaisia kuivikkeita käytettäessä.

Kiteen Mato ja Multa Oy hyödyntää hevosenlantakompostia madon kasvatuksessa, sillä madot saavat siitä runsaasti ravintoa ja lisääntyvät tehokkaasti. Matojen käsittelemää madonlantakompostia taas tullaan jatkossa käyttämään mullan lisäravinteena.

Ota yhteyttä:
Aimo Turunen
Gsm: +35840 8455 955
Email: aimo(a)kiteenmatojamulta.fi