Humuspehtoori Oy

Humuspehtoori Oy on maanparannusaineita ja luomulannoitteita valmistava yritys. Tarjoamme asiakkaille orgaanisia lannoite- ja maanparannusaineita, lannoitesuunnittelua sekä tuotteiden levitystä asiakkaiden pellolle. Tuotteiden valmistuksessa käytämme metsäteollisuuden sivuvirtana syntyviä puukuituja sekä kompostoitua hevosen- ja broilerinlantaa, jolloin ravinteet kierrätetään takaisin hyötykäyttöön.

Yrityksen perustaja on toiminut vuosikymmenien ajan kierrätyksen ja kompostoinnin alalla. Käsittelemme vuosittain 3000-4000 kuutiota hevosenlantaa, tätä on tehty jo 1980-luvulta lähtien. Hyvällä kompostoinnilla hevosenlannasta saadaan puhdas, rikkaruohoton tuote ja maanparannusaineen raaka-aine. Kuivikelaadulla ei ole prosessissamme merkitystä. Lannan vastaanottoa varten teemme tallin kanssa vastaanottosopimuksen. Vastaanotto on ilmaista, mutta rahtikustannus jää tallin hoidettavaksi.

Ota yhteyttä:
Suvi Mantsinen
Gsm: +358 50 4651191
Email: humuspehtoori(a)humuspehtoori.fi