Metener Oy

Yrityksemme palvelut ovat:

  • Biokaasulaitosten suunnittelu ja toimitus
  • Biokaasun puhdistimien ja tankkausasemien suunnittelu ja toimitus
  • Biokaasuhankkeiden kannattavuuslaskelmat ja teknis-taloudellinen konsultointi
  • Biokaasun tuotanto- ja prosessimitoituskokeet

Yhtiöllä on kokemusta biokaasun tuotanto- ja käyttötekniikasta yhdistetyssä sähkön ja lämmöntuotannossa vuodesta 1998. Liikennekäytöstä kokemusta on viisitoista vuotta. Suomen ensimmäinen biokaasun tankkausasema on rakentamamme ja palvelee nykyään yli 450 asiakasta, mukaan lukien ammattiliikennettä. Asiakkainamme ovat esim. maatalousyrittäjät ja -yhteenliittymät, jäteyritykset, kunnalliset jäte- ja energiayhtiöt, koulutus- ja tutkimuslaitokset ja kehitysyhtiöt. Ensimmäisetkin rakentamamme laitokset ovat edelleen käytössä, ja moniin rakentamiimme laitoksiin olemme olleet mukana toteuttamassa laajennuksia.

Ota yhteyttä:
Juha Luostarinen
Gsm: +3585913861
Email: juha.luostarinen(a)metener.fi