SFTec Oy

SFTec Oy on keskittynyt materiaalitehokkuuden ratkaisuihin, ja hevosenlanta on sekä energiaa ja lannoitteita yhtä aikaa ja nämä ovat eroteltavissa kuivaimen, materiaalivalintojen ja materiaalien käsittelyn keinoin. Ammattilaisemme keskittyvät päivittäin innovaatioihin liittyvien konseptien ja valittujen teknologioiden kehitykseen. Tuotteiden ja liiketoiminnan kehityksessä käytetään omia sekä tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden resursseja. Perustajien monipuolisella ja pitkällä kokemuksella pystytään huomioimaan tuotannolliset ja laadulliset tekijät tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

ModHeat-kuivain koostuu samanlaisista päällekkäin olevista moduuleista. Tämä rakenne mahdollistaa vaivattoman kapasiteetin lisäyksen tarpeesi mukaan. Jokaisessa moduulissa on lavat, jotka kuljettavat materiaalia kuivaimen sisällä sekoittaen samalla kuivattavaa materiaalia taaten tehokkaamman kuivaustuloksen. Kuuma ilma kulkee vastavirtaan materiaalin kanssa moduuleissa. ModHeat-kuivain on rakenteeltaan yksinkertainen eli huolto- ja käyttöystävällinen, mutta kuitenkin tehokas. Lisäksi voimme hyödyntää bioenergiaa kuuman kuivausilman tuottamiseen ja muutenkin suunnitella laitteen alusta lähtien käyttö- ja pääomakustannuksiltaan mahdollisimman edulliseksi kilpaileviin ratkaisuihin nähden. Kuivaus ja sen jälkeinen lajittelu tuovat ainoan ekologisesti pysyvän ratkaisun lantaongelmaan.

Lue lisää täältä!

Ota yhteyttä:
Jani Isokääntä
Gsm: +358 40 834 8088
Email: jani.isokaanta(a)sftec.fi